Sports Car & Projekt

NIKA började utveckla tävlingsbilar redan i början av 1980-talet, då var det Formel 3 bilar för det egna teamet, senare blev det även Sportscar, Touringcars och Rallybilar. Vissa projekt byggdes från grunden medan andra innebar utveckling av existerande plattformar, men gemensamt för dem var att de allra flesta blev framgångsrika med vinster och framskjutna placeringar i SM, EM såväl som i VM.

Under de senaste åren har NIKA även hjälpt uppdragsgivare med olika projektbyggnationer samt teknisk support och all hantering av bilen under tävlingssäsongen för att sedan sköta vinterförvaring, service och underhåll för våra kunders bilar vare sig det gällt tävlingsbilar eller ”vanliga” sportbilar som Lamborghini, Porsche med flera.

Genom vår breda kunskap och erfarenhet inom tävlingsverksamhet så kan vi också arrangera avancerade förarutbildningar med syfte att utveckla deltagarnas förarkunskaper och förmågor. Med hjälp av erfarna förarinstruktörer och dataanalys (W-Box) ser vi till att använda tiden effektivt och få bästa möjliga resultat.
För mer information vänligen kontakta oss för kostnadsförslag kring era behov.