Junioren William Karlsson inleder långvarigt samarbete med Synsam

Synsam, Nordens ledande optikerkedja, satsar stort på segmentet sportglasögon i takt med den ökande hälsotrenden. Synsam Sports erbjuder slipade och individanpassade glasögon, specialgjorda för mer än 30 olika sporter, allt från skidåkning till simning, golf, hockey, ridning, fotboll och mycket mer.

Nu gör Synsam även en satsning på Motorsporten och det tillsammans med 13-årige William Karlsson som tillhör det absoluta toppskiktet inom Karting, där han nu tar klivet upp i banracing och då Formelbilsserien Aquila SynergyCup.

Lars Wulfing, Senior Project Manager Synsam Sports: ”Att få arbeta med en så framåt och ung kille som William är för oss mycket glädjande. Han visar att han inte bara är otroligt duktig på sin sport utan även tar sin dröm för att nå toppen inom motorsporten på allvar och det är något vi på Synsam värderar högt. William blir en av våra ambassadörer för Synsams eget varumärke RIGEL & Synsam Sports och vi ser med spänning framemot vad vi tillsammans kan åstadkomma”

William Karlsson Förare NIKA Junior Team: ”Att jag får möjlighet att arbeta med Synsam Sports är otroligt spännande, Synsam har ju varit med i motorsporten tidigare på ett framgångsrikt sätt och att nu få vara en av deras ambassadörer för RIGEL & Synsam Sports är otroligt kul, jag kommer göra mitt bästa för att vara en bra ambassadör”

Synsam Sports finns i fler än 450 butiker runt om i Norden och erbjuder ett specialinriktat sortiment samt spetskompetens inom sportoptik och sportglasögon. Mer information om Synsam Sports och Williams nmotorsportsprogram

Tillbaka